Huisregels

Om uw bezoek aan Beausense zo aangenaam mogelijk te maken, verzoeken wij u zich te houden aan onderstaande huisregels.

 
Afspraak maken
Als u een afspraak wilt maken kunt u ons bellen op: 06-52466418. Ook voor vragen kunt u ons bereiken op hetzelfde nummer, of u kunt ons contactformulier invullen. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan gerust onze voicemail in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen. Wij werken uitsluitend op afspraak. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden.
 
Betaalmogelijkheden
U dient het volledige bedrag bij de eerste behandeling volledig te betalen. De betaling kan zowel via een pin-betaling of een contante betaling.
 
Te laat komen
Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent voor uw afspraak. Wij werken met een strakke planning en willen genoeg tijd voor elke klant nemen. Wanneer u te laat komt voor uw afspraak, moeten wij deze tijd helaas afhalen van de totale behandelingsduur. De specialist van BeauSense zal bepalen of zij in de behandeltijd die nog over is nog kan behandelen. Indien er onvoldoende tijd over is zal de behandeling worden geannuleerd en worden de kosten voor de volledige behandeling berekend.
 
De afspraak verzetten of annuleren
Wilt u een afspraak verzetten of annuleren, doe dit dan tot 24 uur voor de behandeling. Tot 24 uur van te voren kunt u de behandeling zonder kosten verzetten of annuleren. Wilt u de behandeling binnen 24 uur van te voren annuleren of verzetten, zal 50% van het behandeltarief in rekening worden gebracht. Daarnaast zullen aanbiedingen, acties of cadeaubonnen niet meer geldig zijn.
 
Contra-indicaties
Heeft u last van één van onderstaande contra-indicaties, dan kunnen wij u helaas niet behandelen. Dit in verband met uw eigen en onze gezondheid. Twijfelt u naar aanleiding van onderstaand contra-indicaties, neem dan telefonisch contact met ons op voorafgaand aan de behandeling.
 
– Ernstige verkoudheid, koorts of griep
– Zwangerschap
– Koortslip
– Besmettelijke ziektes
– Huidziektes
 
Hygiëne 
Bij onze salon Beausense vinden wij hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Wij verzoeken de cliënt niet te roken voorafgaand aan de behandeling of sterke parfum te dragen. Daarnaast verwachten wij dat de cliënt dat hij/zij aan de persoonlijke hygiëne denkt.
 
Overige voorwaarden
  • De prijs voor het laten zetten van permanente make-up is inclusief één nabehandeling binnen de 3 maanden. Mochten er meer dan twee behandelingen nodig zijn, dan kost de volgende behandeling € 25,- binnen 3 maanden. Dit geldt alleen voor een behandeling waar de permanente make-up voor de eerste keer wordt gezet. Een retouch behandeling is niet inclusief een nabehandeling.
  • Het is helaas niet mogelijk om kinderen onder de 15 jaar mee te nemen naar een afspraak voor permanente make-up.
  • In verband met hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in de salon.
  • Wij verzoeken u om uw mobiele telefoon tijdens de behandeling op stil te zetten of uit te zetten, voor de eigen rust.
 
Vragen en/of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze behandelingen, neem dan contact op met onze specialiste. Wij vinden uw mening erg belangrijk, daarom horen wij graag wat wij kunnen verbeteren aan de behandeling. Ook voor klachten kunt u contact met op ons opnemen, door te bellen naar 06-52466418 of contact op te nemen via ons contactformulier.

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×