Over Beausense

+20 Years in Beauty
Beausense - Beausense Mandy Jelsma - Beausense (3)

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Sinds 2003

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken. 
Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden. 
 
Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. 
 
Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

Mandy Jelsma

Founder

Wenkbrauwen Eyeliner lippen

Portfolio

De foto’s in de portfolio zijn direct voor en direct na de behandeling gemaakt. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht, verliest na één week ongeveer 30% van zijn kleur. Daarnaast is de huis rondom de wenkbrauw vaak wat rood en gezwollen – houd hier rekening mee.

PMU voor wenkbrauwen in 3 stappen

Hoe het werkt

w

Intake

Bespreek je wensen met de expert

Behandeling

Hairstroke / Microblading | Powder | Hairstroke & Powder
R

Nabehandeling

Na 4 weken is de nabehandeling nodig.

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×