Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken in onze behandelruimte in Landsmeer?  Voor een eerste behandeling kun je de boekingsmodule gebruiken. Wil je langskomen voor een nabehandeling? Bel of app op 06-52466418 of e-mail ons.

Wij verzoeken je voor het maken van een afspraak onze huisregels en algemene voorwaarden door te nemen.

Wat zeggen anderen?

 

  • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


    K van der Wardt

  • Al een aantal keren bij Mandy geweest voor PMU voor mijn wenkbrauwen. Mandy is erg professioneel, weet waar ze het over heeft en ik ga altijd naar buiten met weer een prachtig paar wenkbrauwen. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en maakt hierbij de best passende keuzes bij het microbladen. Naast het doen van mijn wenkbrauwen is Mandy altijd in voor een gezellig praatje, maar heeft ze ook goede en onderbouwde adviezen over andere behandelingen die ze aanbiedt. Heel fijn, echte aanrader!


    Iris Klinkenberg

  • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


    Selma

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×