Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken in onze behandelruimte in Landsmeer?  Voor een eerste behandeling kun je de boekingsmodule gebruiken. Wil je langskomen voor een nabehandeling? Bel of app op 06-52466418 of e-mail ons.

Wij verzoeken je voor het maken van een afspraak onze huisregels en algemene voorwaarden door te nemen.

Wat zeggen anderen?

 

  • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


    Samantha Rovers

  • Ik gebruik even het Google account van mijn dochter om een review te schrijven over Beau Sense, want wat een geweldige salon is dit. Ik heb mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en het resultaat is zo mooi. Als ik nu 's ochtends wakker wordt heeft mijn gezicht gelijk al een mooie uitdrukking. Bedankt Mandy, ik ben heel blij met jou!


    Nathalie Hagenstein

  • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


    Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×