Bespaar tijd in jouw ochtend beauty routine!

Bespaar tijd in jouw ochtend beauty routine!

Veel vrouwen zijn in de ochtend veel tijd kwijt aan hun beauty routine. Velen besteden tot wel een uur tijd aan ons haar, huidverzorging en make-up. We krijgen het ook steeds drukker en hebben dus minder tijd om aan onszelf te besteden. Maar misschien kan jij wel tijd besparen in de ochtend op jouw beauty routine! Op deze manier kun je langer blijven slapen en hoef je minder te stressen. We kunnen allemaal toch wel wat extra tijd gebruiken in de ochtend? Daarom hebben we een aantal tips om jouw beauty routine in de ochtend te kunnen halveren!

Voorbereiden is het halve werk
Gun jezelf een voorsprong in de ochtend om jouw routine voor te bereiden. Zet alles wat je nodig hebt in de ochtend de avond ervoor alvast even klaar. Leg je outfit klaar, kies de make-up die je wilt gebruiken, dit gaat vast sneller dan als je in de ochtend nog moet wakker worden. Wanneer je er een gewoonte van maakt om elke avond even voor te bereiden, zal dit de volgende ochtend veel stress besparen.

Gebruik alleen het belangrijke
Wanneer je jezelf in de ochtend klaar maakt, denk dan na over de dingen die misschien overbodig zijn in jouw routine. Houd de moeilijke make-up looks en kapsels voor de avond en doe in de ochtend alleen het hoognodige. Je zult niet alleen tijd besparen, maar je zult je ook extra speciaal voelen wanneer je jezelf wel helemaal hebt opgetut.

Huidverzorging is essentieel
Eén van de beste manier om van binnenuit te stralen is om de huid goed te verzorgen. Wanneer je huid er verzorgd uitziet, zul je meer stralen en zul je ook minder make-up hoeven te gebruiken. Drink voldoende water om het lichaam te hydrateren en de huid te laten stralen.

Wake up with make-up
Wil jij tijd besparen op jouw ochtendroutine dan is permanente make-up de perfecte oplossing. Je wordt nu wakker met make-up en je make-up zit altijd verkeerd. Je kunt permanente make-up laten zetten voor de wenkbrauwen, eyeliner of lippen. Nu hoef je geen tijd meer te verspillen om je wenkbrauwen te tekenen, of om te proberen je eyeliner gelijk te krijgen. Je bespaart zelfs tijd gedurende de hele dag, omdat je je make-up ook niet meer hoeft bij te werken en je make-up niet meer hoeft te verwijderen voordat je gaat slapen.

Waar ben jij het langste mee bezig in de ochtend? Bespaar tijd door bovenstaande tips te gebruiken. Wil jij meer informatie over permanente make-up, kijk dan op onze website voor meer informatie of neem contact op met onze specialiste.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×