Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up wordt steeds populairder. Maar veel mensen vinden het nog steeds toch maar een eng idee om een ‘tatoeage’ op het gezicht te laten zetten. Het laten zetten van (semi-) permanente make-up is helemaal voordelig voor mensen die bijvoorbeeld bijna geen wenkbrauwen meer hebben, gaten in hun wenkbrauwen hebben of hele lichte wenkbrauwen hebben. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal nadelen te bedenken. Aan jou uiteindelijk de taak om de voor- en nadelen af te wegen en te beslissen of permanente wenkbrauwen wat voor jou is!!

Tegen: pijn
Permanente make-up wordt natuurlijk met een naald gezet en is niet volledig pijnloos. En zeker omdat de huid van het gezicht erg gevoelig is, kan dit een punt zijn om wat mensen tegenhoudt. Pijn is natuurlijk een relatief begrip en de behandeling zal door iedereen anders worden ondervonden. Lees ook onze blog over: Is PMU pijnlijk?

Voor: tijd
Het hebben van met permanente make-up gezette wenkbrauwen (permanente wenkbrauwen) kan veel tijd besparen in jouw make-up routine. Wanneer je de wenkbrauwen met ‘normale’ make-up tekent, kan dit veel tijd in beslag nemen. Zeker om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen gelijk zijn aan elkaar!

Tegen: trends
De wenkbrauw vorm die je vandaag zou kiezen kan misschien wel verschillen van de wenkbrauw vorm die je over een paar jaar nog leuk vindt. Onze smaak verandert nou eenmaal door de jaren heen.

Voor:
gezichtsvormWenkbrauwen zijn erg belangrijk in het definiëren van het gezicht. Een goed gevormde en geplaatste wenkbrauw kan het gezicht er bijvoorbeeld dunner uit laten zien. En je kan nog veel meer met de juiste wenkbrauwvorm.

Tegen:
infectie en gevoeligheidHet komt heel erg zelden voor en de kans is erg klein, maar het behandelde gebied kan gaan ontsteken.

Voor: oplossing bij haarverlies
Sommige mannen en ook vrouwen hebben last van een conditie genaamd alopecia, wat haarverlies over het hele lichaam veroorzaakt. Inclusief de haren van de wenkbrauwen. Permanente make-up kan helpen om de wenkbrauwen te herstellen door de juiste kleur en vorm aan de wenkbrauw te geven.

Permanente make-up laten zetten
Ben jij er al uit of je permanente make-up wilt laten zetten. Bij onze salon in Landsmeer (nabij Amsterdam, Purmerend, Volendam en Broek in Waterland) zetten wij permanente make-up voor de wenkbrauwen met verschillende technieken. Onze specialiste heeft jarenlange ervaring en adviseert jou graag op het gebied van permanente make-up. Boek een afspraak bij onze specialist of kijk nog even verder op de website!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

 • Mandy heeft een prachtige design eyeliner gezet bij mij. Ze is erg secuur en werkt snel, doet er alles aan om je zo comfortabel mogelijk te behandelen! De salon is stijlvol en hygiënisch. Ik kan zeggen; zoek niet verder en maak een afspraak!


  Laura Woltil

 • Vandaag samen met m’n zusje onze wenkbrauwen laten doen. ‘Mandy is een lieverd die weet wat ze doet. Dankjewel schat voor het mooie resultaat💗


  Rebecca Douwes

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×