Een permanente make-up behandeling

Hoe ziet zo één behandeling er precies uit, wat kan je ervan verwachten? In deze blog worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

 • Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de behandeling?
 • Wat kan ik van de behandeling zelf verwachten?
 • Wanneer is het behandelde gebied volledig genezen?

Voor de behandeling
Je hebt dus een afspraak gemaakt.. Maar wat nu? Voordat je op de afspraak moet je natuurlijk wel goed nadenken wat je precies wilt. Voordat de specialist overgaat op behandelen zal zij jouw wensen met jou bespreken en daarbij ook kijken naar wat het beste bij jou past. Heb je vervolgens besloten wat je precies wilt, dan hoef je alleen nog een vragenformulier met betrekking tot jouw gezondheid in te vullen en te ondertekenen en dan kan de behandeling beginnen! Lees meer over het voorbereiden op een pmu behandeling.

De behandeling
Nadat jouw wensen met betrekking tot de behandeling duidelijk zijn en de klant het vragenformulier heeft ondertekend zal de behandeling echt beginnen. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Een behandeling bestaat meestal uit 1 tot 2 sessies, afhankelijk van de huid. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren, het wordt vergeleken met een elektrische tandenborstel die tegen de huid wordt gehouden. De techniek voor permanente make-up is eigenlijk heel simpel. Met een ultradunne en steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Doordat de naald zo dun is, is een uitermate nauwkeurige werkwijze mogelijk.

Na de behandeling
Na de behandeling kun je eindelijk gaan genieten van de voordelen van pmu. Maar de huid heeft eerst 7 dagen nodig om te kunnen herstellen. Na de behandeling zal de kleur er iets donkerder uitzien dan het uiteindelijke resultaat, maar dit zal na een week met ongeveer 30% verminderen. Na de behandeling krijg je een nazorgformulier mee, waar precies op staat hoe je het behandelde gebied in de week na de behandeling moet verzorgen. Lees meer over de genezing en de naverzorging van een pmu behandeling.

Portfolio
Benieuwd naar de resultaten van onze specialist mandy jelsma? In onze portfolio hebben wij een overzicht van verschillende van onze klanten. Bij onze salon beausense kun je terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauwen, lippen en de ogen. 

Afspraak maken
Wil jij ook permanente make-up laten zetten? Maak dan meteen een afspraak.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×