Is permanente make-up pijnlijk

Is permanente make-up pijnlijk?

Heb jij permanente make-up ooit overwogen, maar heb je uiteindelijk toch besloten om het niet te doen? Wat was voor jou dan de reden? Voor velen die permanente make-up overwegen, is de pijn één van de meeste voorkomende zorgen. Veel mensen laten zich hierdoor toch tegenhouden, want het gaat toch om een naald die gebruikt wordt op een gevoelig gedeelte van het lichaam: het gezicht. Maar zijn deze zorgen terecht? Is het laten zetten van permanente make-up echt zo pijnlijk als veel mensen denken, of valt het reuze mee? Ben jij benieuwd, lees dan snel verder!

Is het echt zo pijnlijk?
Iedereen heeft natuurlijk een andere pijngrens. De een zal helemaal geen pijn ervaren, terwijl een ander wel wat meer pijn heeft tijdens de behandeling. Een pmu behandeling is nooit geheel gevoelloos, maar de meesten ervaren het niet als pijnlijk. De meeste mensen ervaren het slechts als een klein prikkelend gevoel. Veel klanten geven aan dat de pijn meeviel en dat ze het veel erger hadden verwacht. De behandeling wordt vergeleken met een elektrische tandenborstel die tegen de huid wordt gehouden. Niks om bang voor te zijn dus! Maar is er ook iets wat jij kunt doen, om de pijn te minimaliseren? Het antwoord is ja!

Pijnbestrijding
Ook al ervaren veel mensen de behandeling niet als pijnlijk, zijn er een aantal dingen die jij kunt doen om de behandeling zo goed als pijnloos te laten verlopen. De eerste stap is het kiezen van de juiste specialist. Een gekwalificeerde en zeer vaardige specialist is erg belangrijk bij het zetten van pmu. Zij hebben de kennis en materialen om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees hier meer over het kiezen van de juiste specialist voor een pmu behandeling. Neem daarnaast 1 uur van tevoren 2 paracetamol (geen aspirine), om de scherpte van de behandeling te halen. Om de pijn te bestrijden gebruikt de specialist ook nog eens een verdovende crème op het te behandelen gebied.

Beausense landsmeer
Nog steeds niet helemaal overtuigd? Neem dan contact op met mandy jelsma, een zeer ervaren permanente make-up specialiste, die alles weet op het gebied van pmu! Zij heeft jarenlange ervaring en blijf trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatst ontwikkelingen. Zij heeft honderden klanten geholpen en stelt jou graag gerust. Zij zal zorgen dat jij je op je gemak voelt, en de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult, om al jouw vragen beantwoord te krijgen!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×