5 redenen om van je lippen te houden

5 redenen om van je lippen te houden

In deze blog zetten we de lippen in de spotlight! Lippen zijn er is alle vormen en maten. En naast dat de lippen belangrijke functies hebben, zijn ze ook erg belangrijk voor het uiterlijk. De lippen vormen het middelpunt van het gezicht. Je wilt daarom wel dat de lippen altijd goed aanvoelen en er goed uitzien! Verzorg de lippen, net zoals de huid daarom goed. Bij het verzorgen van de huid, worden de lippen vaak vergeten. Maar je moet de lippen net als de rest van de huid ook goed beschermen tegen uv- straling en je moet de lippen ook goed hydrateren. Gebruik een lippenbalsem die de lippen hydrateren en daarnaast de lippen nog meer laten spreken! In deze blog geven wij nog meer redenen om van de lippen te houden. Wist jij dit al van jouw lippen?

Lippen zweten niet
Is het je ooit opgevallen, dat als je het heet hebt het hele gezicht zweet behalve de lippen? Lippen zweten namelijk niet, daarnaast produceren de lippen ook geen oliën.

Lippen verraden je emoties
Het is je vast wel eens opgevallen, de lippen drukken jou emoties uit. Wanneer je blij bent zien we dan natuurlijk met een glimlach! Maar we zien het natuurlijk ook wanneer je boos bent of verdrietig.

Lippen zijn uniek
De lippen zijn uniek. Net zoals een vingerafdruk is de afdruk van je lippen ook uniek. De vorm, grootte en lijntjes op de lippen verschillen per persoon.

Lippen hebben veel zenuwen
De lippen zijn één van de meest gevoelige delen van het lichaam. De lippen hebben meer dan één miljoen zenuwuiteinden.

Lippen om te kussen
Kussen verhoogt geluk en blijdschap doordat er tijdens het kussen endorfines vrijkomen in de hersenen. Ja je leest het goed, zoenen is gezond!
Genoeg redenen om van de lippen te houden dus! Verzorg de lippen daarom goed. Helaas verouderen lippen, net zoals de rest van de huid, ook. Lippen verliezen door de jaren heen de kleur en worden ook dunner. Maar niet getreurd, wij hebben namelijk de oplossing: permanente make-up. Met permanente make-up kun je een lijntje om de lippen zetten, of de lippen in het geheel inkleuren. Zo geef je de lippen duidelijker vorm en krijgen ze hun kleur weer terug! 

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×