Waarom jij zonder make-up moet sporten

Waarom jij zonder make-up moet sporten

Ga jij wel eens naar de sportschool? En doe je dit het liefst na het werk, wanneer je bent opgemaakt? Of maak jij je speciaal op voor je naar de sportschool gaat, omdat je er natuurlijk wel goed uit moet zien? Stop hier dan meteen mee! Sporten met make-up op is namelijk erg slecht voor de huid. Daarnaast loopt mijn make-up ook altijd volledig uit als ik ermee ga sporten en zie ik er dus niet meer uit! Maar waarom is het dan eigenlijk zo slecht om met make-up te sporten, dat lees je hier:

Waarom?
Tijdens het sporten vergroten de poriën. Het lichaam probeert zichzelf af te koelen door te zweten. Wanneer je een laag make-up op je gezicht hebt kunnen de poriën hierdoor makkelijker verstoppen. De huid is niet meer in staat om te ademen, omdat het zweet en bacteriën gevangen zitten in de huid. Hierdoor kunnen er ontstekingen ontstaan. Deze ontstekingen uiten zich in onder andere mee-eters en puistjes. Daarnaast kan je huid ook doffer aan gaan voelen en soms krijg je zelfs een oneven huidtextuur.

Oplossing?
Het is nu wel duidelijk dat je het beste zonder make-up kunt sporten. Maar je wilt er natuurlijk wel goed uitzien tijdens het sporten. Of het nu in de sportschool is, als je gaat hardlopen of als je een andere sport doet, je komt altijd wel iemand tegen. Daarom hebben wij de perfecte oplossing: permanente make-up. Natuurlijk is dit geen oplossing voor bijvoorbeeld een foundation. Maar wenkbrauwen, een eyeliner en lippen met permanente make-up kunnen al veel voor het gezicht doen. Permanente make-up brengt de wenkbrauwen in een goede verhouding met het gezicht en een eyeliner laat de ogen meer spreken. Het lijkt net of je make-up op hebt! Niet alleen is permanente make-up beter voor de huid tijdens het sporten, het loopt ook nog eens niet uit! Altijd als ik begin te zweten of in de regen loopt al mijn make-up uit, en dan ziet ik er al helemaal niet meer uit. Met permanente make-up kun je dus zorgeloos sporten en waarvoor zou je een foundation of een blush nodig hebben, je krijgt toch een lekker gezond kleurtje van het sporten?!

Beausense
Bij ons instituut in Landsmeer* zijn wij gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Je hebt de keuze om wenkbrauwen te laten zetten met permanente make-up, een eyeliner (boven en/of onder) en de lippen te laten doen. Bij de lippen kun je zowel kiezen voor het volledig inkleuren van de lippen, of alleen een lipliner. Genoeg keuze dus. Ben jij het ook zat om elke morgen weer uren bezig te zijn met opmaken? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een permanente make-up behandeling of kijk op onze website voor meer informatie.

*ligt onder andere dichtbij: broek in waterland, purmerend, zaandam, amsterdam, edam, wormerveer en monnickendam

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×