7 redenen om permanente make-up te laten zetten

Permanente make-up wordt de laatste tijd steeds populairder. Dat is ook niet gek, want wie wil er nou niet altijd perfect uitzien? Maar het blijft natuurlijk wel een grote beslissing, want als je het zat bent kun je er niet zomaar vanaf. Permanente make-up kan er niet alleen voor zorgen dat je er geweldig uitziet, maar ook dat je dat extra beetje zelfvertrouwen krijgt. Permanente make-up is er voor de lippen, wenkbrauwen en de ogen (eyeliner). Wij sommen alle redenen, waarom iedereen permanente make-up zou moeten nemen op een rijtje:

Het bespaart tijd.
Je hoeft in de ochtend niet meer een uur eerder op te staan om je make-up te doen. Je hoeft je wenkbrauwen niet meer te tekenen en je hoeft niet meer uren bezig te zijn om je eyeliner op beide ogen een keer gelijk te krijgen.

Je veegt het niet uit.
Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je je make-up uitveegt, wanneer je bijvoorbeeld in je ogen wrijft. Je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je lippenstift op je tanden krijgt of dat je lippenstift achterlaat op een glas.

Zelfvertrouwen.
Voel je zelfs prachtig als je net wakker wordt en je gewoon make-up op je gezicht hebt!

Sporten zonder zorgen.
Ga zwemmen, rennen, zweten, het maakt allemaal niet uit, je make-up zal niet meer uitlopen.

Bespaar geld.
Natuurlijk weten we dat het laten zetten van permanente make-up niet bepaald goedkoop is. Maar make-up producten van goede kwaliteit kunnen ook erg duur zijn. En permanente make-up is toch een investering voor een lange termijn.

Vorm het gezicht.
Met permanente make-up kun je de nadruk leggen op je beste eigenschappen. Breng bijvoorbeeld je ogen in de juiste veroudering met de rest van het gezicht door middel van permanente make-up.

Verbeter imperfecties.
Heb jij een hazenlip gehad, of heb jij bijna geen wenkbrauwen, dan is permanente make-up de perfecte manier om dit te herstellen.
Ben je al overtuigd? Dit zijn toch genoeg redenen om permanente make-up te nemen! Wil jij meer informatie over permanente make-up, kijk dan op onze website. Je kunt je wenkbrauwen laten perfectioneren, de lippen laten kleuren en de perfecte eyeliner laten zetten. Heb jij vragen of wil jij meteen een afspraak maken, neem dan contact op met onze specialist. In onze salon beausense, werken wij uitsluitend op afspraak. Lees hier meer over het kiezen van de juiste specialist voor het zetten van permanente make-up.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×