De struggles bij het tekenen van een eyeliner

Elke vrouw die wel eens make-up draagt kent het probleem wel: het tekenen van de eyeliner. Als ik een avondje ga stappen, wil ik toch graag wat extra make-up dragen, vaak kies ik dan voor de eyeliner. Maar daar moet ik dan ook wel de tijd voor nemen, want het gaat eigenlijk nooit in één keer goed. In deze blog een aantal veel voorkomende struggles bij het tekenen van een eyeliner. Herken jij één van deze problemen bij het tekenen van een eyeliner?

Het tekenenen van de eyeliner
Je schiet altijd wel een keer uit met je eyeliner. Of je nu met je eyeliner in je oog prikt of per ongeluk je neus aanraakt, uiteindelijk zit er vaak overal eyeliner.De lijntjes zijn nooit symmetrisch. Oké het lijntje op het ene oog is perfect gelukt… maar nu nog de andere. En daar gaat het vaak mis, de lijntjes zijn nooit precies gelijk. En wanneer je dit probeert te corrigeren gaat het vaak helemaal fout!De eyeliner is vaak dikker dan je wilt. Je probeert de eyeliner gelijk te maken, dus maak je het wat dikker. Maar voor je het weet lijk je net een panda!
Probeer je de eyeliner te corrigeren met een wattenstaafje, dan zit uiteindelijk je hele ogen onder met zwarte eyeliner. En je wist dan vaak meer uit dan je wilde!Wanneer je moet niezen of te hard in je ogen knijpt wanneer je eyeliner nog steeds nat is, zit de eyeliner overal!Altijd wanneer je een eyeliner wilt tekenen, regent het natuurlijk buiten. En je hebt nog zo je best gedaan!Je bent eigenlijk te laat, maar wilt toch nog even snel eyeliner opdoen… grote kans dat het dan helemaal mis gaat en je de eyeliner uiteindelijk toch weghaalt. 

De oplossing
Kortom, een drama dus! Maar gelukkig is de oplossing heel simpel, namelijk: permanente make-up. Met een permanente make-up eyeliner zit je make-up altijd goed! Je hoeft niet meer bang te zijn dat je eyeliner ongelijk zit, of dat je eyeliner uitloopt of uitveegt. Maar het wordt nog beter, met een permanente make-up eyeliner wordt je gewoon wakker met make-up! Het kan je dus veel tijd besparen in de ochtend, nu kun je gewoon wat langer in bed blijven liggen. Wil jij meer informatie over een permanente make-up eyeliner, neem dan een kijkje op onze website. Heb je nog meer vragen, neem dan contact op met onze specialist.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

 • Mandy heeft een prachtige design eyeliner gezet bij mij. Ze is erg secuur en werkt snel, doet er alles aan om je zo comfortabel mogelijk te behandelen! De salon is stijlvol en hygiënisch. Ik kan zeggen; zoek niet verder en maak een afspraak!


  Laura Woltil

 • Vandaag samen met m’n zusje onze wenkbrauwen laten doen. ‘Mandy is een lieverd die weet wat ze doet. Dankjewel schat voor het mooie resultaat💗


  Rebecca Douwes

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×