Hoe kies ik een permanente make-up specialist

Hoe kies ik een permanente make-up specialist?

Wil jij permanente make-up laten zetten, maar weet je nog niet precies bij wie? Dan helpen we je graag met deze blog. De juiste selectie van de specialist is namelijk erg belangrijk voor het resultaat. Wanneer je een onervaren specialist kiest, kan het zijn dat je niet krijgt waarvoor je hebt betaald. Voordat je een permanente make-up specialist kiest, moet je de specialist 5 vragen stellen:

Hoe lang zet je al permanente make-up en hoeveel klanten heb je al behandeld?
Het eerste waar je naar vraag is de ervaring van de specialist. Doet zij dit pas net of heeft zij al veel trainingen en cursussen gevolgd? Vraag de specialist eens hoeveel cliënten zij heeft behandeld en hoe lang zij al cliënten behandeld. Kijk daarnaast naar de reviews die deze specialist heeft gehad, heeft zij veel positieve reacties?
Onze specialist: mandy jelsma zet al sinds 2003 permanente make-up. Zij heeft dus langer dan 10 jaar ervaring! In deze jaren heeft zijn veel cursussen en trainingen gevolgd, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Maar in deze 10 jaar is zij wel de tel kwijt geraakt, hoeveel klanten zij in totaal heeft behandeld

Heb je een portfolio?
Vraag naar het portfolio van de specialist. Kun je foto’s van vóór en ná de behandeling van vorige klanten zien. Vraag daarnaast of de specialist over de juiste vergunningen en certificaten bezit om de permanente make-up behandeling uit te mogen voeren. Heeft de specialist geen portfolio, zoek dan snel verder! Anders weet je niet hoe de specialist te werk gaat. Vraag daarnaast wat je kan verwachten van de behandeling.
Onze specialist: mandy jelsma is al sinds 2003 gecertificeerd permanente make-up specialiste en heeft ook de nodige vergunningen en goedkeuring van de GGD. Op de website van mandy vind je ook haar portfolio en vind je ook reviews van veel klanten. De specialist neemt voor de behandeling met jou door wat je kunt verwachten van de behandeling.

Hoe houd je alles schoon?
Hygiëne is heel erg belangrijk bij een professionele specialist. Er zijn een aantal certificaten die een specialist moet hebben op het gebied van hygiëne. Apparatuur die niet schoon wordt gehouden, zullen onder de bacteriën zitten of besmette vloeistoffen van de vorige cliënt. Deze bacteriën kunnen serieuze infecties veroorzaken en zelf levensbedreigende ziektes zoals hepatitis of hiv. Vraag dus hoe de specialist hun apparatuur steriliseert.
Onze specialist: bij onze salon in landsmeer vinden wij hygiëne erg belangrijk. Wij stellen de klant altijd voorop. De apparatuur die wij gebruiken is secuur, betrouwbaar en erg veilig. Vraag onze specialist gerust hoe de apparatuur van beausense gesteriliseerd wordt.

Hoe lang duurt het gemiddeld om te genezen?
Gemiddeld duurt het vier tot zes weken om te genezen van een permanente make-up behandeling. Wanneer je ouder wordt, duurt het echter langer om te genezen. De huid wordt namelijk dunner met de leeftijd. Na het 40ste levensjaar rekenen we ongeveer een week extra genezingstijd per 10 jaar. Vraag de specialist hoe lang zij denkt dat de genezing bij jou zal duren, bij jouw huidconditie en leeftijd.
Onze specialist: de specialist van beausense zal van te voren met jou doornemen, hoe lang het ongeveer zal duren dat de behandelde plek geneest. Daarnaast zal zij ook doornemen hoe je de behandelde plek moet verzorgen.

Wat gebeurt er als de permanente make-up vervaagt? Kan ik dan een touch up krijgen?
Het is onvermijdelijk dat de kleur een beetje vervaagt na verloop van tijd. Permanente make-up blijft gemiddeld 3-5 jaar goed zitten. Het is belangrijk om de specialist te vragen wat de specialist zal doen als je niet tevreden bent met het resultaat. En hoeveel kost het om na een aantal jaar de permanente make-up te laten bijwerken? Is dit goedkoper of even duur als het laten zetten van de permanente make-up?
Onze specialist: het laten zetten van permanente make-up bestaat uit één of twee behandelingen. Na de eerste behandeling verliest het pigment na één week ongeveer 30% van de kleur. Niet iedereen heeft een nabehandeling nodig, het verschilt per persoon. De nabehandeling valt binnen de prijs. Daarnaast is het bijwerken van permanente make-up bij beausense goedkoper dan de eerste behandeling. Bekijk onze tarieven voor het bijwerken van permanente make-up.
De permanente make-up specialist heeft veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Het is daarom belangrijk dat je genoeg onderzoek doet voordat je een specialist kiest. Heb jij vragen of wil je advies over een bepaalde permanente make-up behandeling, neem dan contact op met onze specialiste bij beausense. Zij helpt jou graag bij het maken van een beslissing omtrent permanente make-up.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×