Alles wat je moet weten over microblading

Alles wat je moet weten over microblading

Microblading is een techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Makkelijk gezegd is microblading een techniek die wordt gebruikt voor de wenkbrauwen. Bij deze techniek worden ultrafijne ‘hairstrokes’ gezet, waardoor een natuurlijk effect wordt gecreëerd. De haartjes zijn bijna niet van de echte te onderscheiden! In deze blog zetten wij alles wat jij moet weten over deze techniek op een rijtje. Twijfel jij nog over het zetten van permanente make-up, lees dan vooral verder!

Voorheen bekend als borduren van de wenkbrauwen
Borduren is zeker een passende bijnaam voor microblading! Elke hairstroke is zorgvuldig handmatig één voor één gezet. Het is een langdurig proces die rond de 90 minuten duurt. Door deze techniek zijn de wenkbrauwharen niet meer van de echte te onderscheiden. De wenkbrauwen zullen er zó realistisch uitzien, dat niemand zal zien dat het met permanente make-up is gezet.

Het is helemaal niet pijnlijk
Vaak wordt gedacht dat het zetten van permanente make-up erg pijnlijk is. Nu heeft iedereen natuurlijk een andere pijngrens, maar het overgrote deel van de cliënten vindt de behandeling niet pijnlijk. De meeste ervaren de behandeling slechts als ongemakkelijk. Voor de behandeling wordt er ook een crème aangebracht, die het te behandelen gebied verdoofd.

Het valt onder de categorie permanente make-up
Bij deze techniek wordt pigment aangebracht onder de bovenste lagen van de huid, hetzelfde als bij permanente make-up, oftewel cosmetische tatoeages. Dit betekent nooit meer uitgelopen make-up en je make-up zal ook altijd perfect zitten! Er wordt aangeraden om na 1-2 jaar terug te komen om de wenkbrauwen bij te werken. In tegenstelling tot tatoeages is permanente make-up niet permanent, maar zal het na een aantal jaar vervagen.

De juiste specialist is essentieel
Voordat je permanente make-up laat zetten is onderzoek naar de juiste specialiste essentieel. Kijk vooral naar het portfolio van de specialist en kijk of de specialist gecertificeerd is. Een goede specialist speelt een hele belangrijke rol in het resultaat! Bespaar daarom niet op de specialist, want het is een jarenlange investering.
Mandy jelsma is de permanente make-up specialist bij beausense. Zij heeft jarenlange ervaring en volgt geregeld nieuwe trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Lees meer over onze specialist op de website of neem een kijkje in het portfolio. Heb je nog vragen over het laten zetten van permanente make-up, of wil je meteen een afspraak maken, neem dan contact op met de specialiste van beausense.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×