Hoe kies ik de beste permanente lipkleur

Hoe kies ik de beste permanente lipkleur?

Wil jij permanente make-up voor de lippen? Dan is de volgende stap het kiezen van de juiste kleur. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen als het gaat om de permanente lip behandeling. Voor het beste resultaat moet je een kleur kiezen die echt bij jouw past, we zijn natuurlijk allemaal verschillend. Of je nou zoekt naar iets gewaagdst en levendig of naar iets meer subtiel en natuurlijk, hier zijn een aantal dingen die je moet overwegen bij het kiezen van de perfecte kleur.

Jouw levensstijl
Bij de selectie van de juiste kleur voor de lippen, moet je nadenken over jouw huidige levensstijl en de make-up die je dagelijks draagt. Wat is passend in jouw levensstijl en wat is geschikt voor bijvoorbeeld jouw baan. Breng altijd jouw favoriete lipstick mee naar de afspraak! Wil je gaan voor iets natuurlijks, zoek je een kleur die lijkt op de huidige kleur van de lippen. Of ga één tot twee tinten donkerder dan de eigen kleur om meer definitie te brengen aan de lippen. Maar je kunt natuurlijk ook voor een gewaagde kleur gaan, als dit bij jou past. Met permanente make-up heb je nooit meer lipstick op je tanden!

Jouw huidskleur
Het is erg belangrijk om de juiste kleur te kiezen, die bij jouw huidskleur past. Er zijn veel variaties mogelijk, maar geen paniek de specialiste zal adviseren wat bij jouw huid zal staan. Over het algemeen passen koudere kleuren het beste bij een lichte huidskleur en passen warmere kleuren beter bij een donkere huidskleur. Let ook op de ondertoon van de huid!

De vorm van de lippen
Misschien heb je wel de perfecte lippen, maar wil je ze wat meer kleur geven. Maar het kan ook zijn dat je wat dunnere lippen hebt, die je met permanente make-up voller wilt laten lijken. Net zoals met een lippenstift heeft de kleur van jouw lippen invloed op de uiteindelijke kleur als de permanente make-up geheeld is. Met permanente make-up kan een ongelijke lip tot op zekere hoogte ook worden gecorrigeerd. Maar gelukkig kan je specialiste jouw helpen bij jouw wensen en de kleuren die wel of niet bij jou passen.
Gebruik deze punten wanneer je de juiste kleur wilt kiezen voor jouw permanente make-up behandeling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze specialiste. Zij kan al jouw vragen beantwoorden en zij kan jou advies geven over de kleuren die het beste bij jou passen. Bekijk ons portfolio voor de resultaten van permanente make-up voor de lippen.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×