Permanente make-up voor de lippen

Alles wat je moet weten over permanente make-up voor je lippen

Na de wenkbrauwen, staan nu de lippen in de spotlight. ‘The bigger the better!’ Laat jouw lippen opvallen met behulp van permanente make-up. In deze blog lees je alles wat je moet weten over permanente make-up voor de lippen. Heb je hierna nog vragen, neem dan gerust contact op met onze specialiste, Mandy Jelsma.

Permanente make-up voor de lippen is bedoeld om nadruk te leggen op de lippen, niet om ze echt voller te maken.De behandeling is bedoeld om de lippen te definiëren, niet om volume te creëren. PMU voor de lippen geeft je de verschijning van volle lippen. Het gaat allemaal om de illusie, waardoor de lippen groter lijken.

Permanente make-up gaat niet gewoon rond de lippen zoals bij een traditionele liplinerIn tegenstelling tot een normale lipliner, wordt een lipliner met PMU ook geschaduwd. De schaduw loopt tot het midden van de lippen.

Het is mogelijk om een lipkleur te kiezen die lijkt op jouw eigen lipkleur, maar dit vervaagt wel snellerWanneer de lipkleur natuurlijker is, zullen de lipper vaker bijgewerkt moeten worden. Als iemand een kleur kiest die op zijn/ haar eigen lipkleur past, dan zal hij/ zij waarschijnlijk jaarlijks moeten terugkomen voor een touch-up.

De genezing duurt ongeveer 10 dagenNa de behandeling kunnen de lippen opzwellen en kunnen ze er erg droog uitzien. Tijdens de genezing zullen de lippen er droog uitzien. De kleur zal lichter worden en wanneer de huid is genezen zal de kleur terug komen. De ware kleur is na ongeveer twee weken te zien.

Heb jij geregeld last van een koortslip, zorg dan dat je medicatie gebruiktDoor de behandeling kan het ontstaan van een koortslip worden gestimuleerd. Dit kan een slechte invloed hebben om de behandeling en de genezing. Laat jouw specialiste altijd weten als je hier last van hebt en zorg dat je medicatie slikt om een koortslip te voorkomen.

Permanente make-up voor de lippen is niet geschikt voor elke huidteintPermanente make-up voor de lippen is niet bij iedereen geschikt. Sommige mensen met een donkere huidteint, moeten worden weggestuurd.

BeauSenseNog vragen over permanente make-up voor de lippen? Neem dan contact op met onze specialist. Of kijk hier voor meer informatie over permanente make-up voor de lippen.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×