Sonja Silva bij Beausense in Landsmeer

Sonja Silva, misschien ken je haar niet daarom even een korte uitleg wat zij op haar CV heeft staan. Sonja Silva is ooit begonnen bij TMF als VJ. Silva bereikte de finale van Miss Nederland in 1997 en won deze. Hierdoor vertegenwoordigde ze Nederland op de Miss World verkiezingen. Hier bereikte ze vervolgens de elfde plaats. Na een pauze van tien jaar is zij voor kort weer terug op de televisie te vinden aldus het AD. De brunette presenteert nu twee RTL4 programma’s. Namelijk: Werelds Wonen en Van Passie naar Carrière, die dit najaar op televisie komen.

Sonja Silva en BeausenseDeze prachtige brunette is sinds voor kort weer bezig met de opnames voor haar verschillende programma’s en zij wil er daarom weer goed uitzien. Daarom is zij weer bij BeauSense in Landsmeer geweest voor haar wenkbrauwen met de hairstroke techniek.

Sonja Silva komt al jaren haar wenkbrauwen laten doen bij BeauSense en is altijd tevreden geweest over Mandy Jelsma: ‘Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven want Mandy verdient minimaal 10 sterren. Echt waar! Ik kom al meer dan 4 jaar bij Mandy voor mijn wenkbrauwen. Het mooiste compliment dat ik ooit heb gekregen over haar wenkbrauwen is van een wat oudere dame die ze super natuurlijk vond. Dat is toch het mooiste compliment dat je krijgen kan. Je wenkbrauwen zijn de lijsten van je gezicht! Zo belangrijk dat die er er goed uit zien. Mandy is gewoon de beste.’ Aldus Sonja Silva op Facebook.

Mandy over Sonja
Sonja is een mooie vrouw die zelfs een tijdje op de website van permanente-makeup.nu blogs heeft geschreven. Het is altijd leuk als Sonja weer een keer langskomt in Landsmeer. Ik weet precies wat haar wensen zijn. Daarnaast weet ik hoe belangrijk het is dat haar wenkbrauwen ten alle tijden goed zitten. Als je zo’n baan hebt als Sonja is uiterlijk nou eenmaal belangrijk en hoe fijn is het dan dat je wenkbrauwen tenminste altijd goed zitten.’ Lees hier de blogs die Sonja voor BeauSense heeft geschreven.

Sonja en de hairstroke techniek
Ook Sonja maakt gebruik van de hairstroke techniek, zelf zegt zij hier het volgende over: ‘Met de technieken die Mandy gebruikt lijkt het echt net of er haartjes zitten! Zelfs als ik nu met mijn blote billen gezicht ‘s ochtend vroeg op sta en in de spiegel kijk, kan ik heel goed aan mijn gezicht zien dat het nog veel te vroeg is, haha! Zelfs zonder make-up heb ik nog steeds uitdrukking in mijn gezicht.’

Mooi zoals mevrouw Silva
Natuurlijk is het gaaf om zo iemand die veel op tv komt mooi te maken zodat ze er altijd goed uitziet, maar dit kan jij natuurlijk ook gewoon krijgen! Zie er dus uit als een SUPERSTAR met altijd mooie wenkbrauwen!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×