Altijd perfecte lippen met permanente make-up!

Altijd perfecte lippen met permanente make-up!

Je hoort het steeds vaker, mensen die hun wenkbrauwen of eyeliner laten zetten met permanente make-up. Naast dat je make-up dan gewoon altijd perfect zit, scheelt dit ook nog eens tijd in de ochtend en natuurlijk ook in de avond wanneer je de make-up er niet meer af hoeft te halen. Maar wist je dat je ook permanente make-up hebt voor de lippen. Maar waarom zou je kiezen voor permanente make-up voor de lippen? Voor wie is het geschikt en wat zijn de mogelijkheden? Deze blog beantwoord al deze vragen en nog veel meer!

Waarom en voor wie?
Wanneer we ouder worden zal er minder collageen en elastine worden aangemaakt door de huid. Hierdoor wordt de huid dunner en minder elastisch en zullen er ook fijne lijntjes en rimpeltjes ontstaan. De huid van de lippen is daarbij geen uitzondering. De huid van de lippen wordt dunner en de lippen verliezen kleur. Door de jaren heen zal de vorm van de lippen ook veranderen. Je kan natuurlijk lippenstift of een lippotlood gebruiken om dit te verbergen, maar zou het niet beter zijn als je wakker wordt met de perfecte lippen! Dan is permanente make-up voor de lippen misschien wat voor jou! Je kunt voor verschillende opties kiezen; neem een lipliner, uitgeschaduwde lipliner of full lips. Permanente make-up voor de lippen is natuurlijk niet alleen geschikt voor mensen die door ouderdom lichtere lippen hebben gekregen, maar ook voor mensen die van nature dunne of bleke lippen hebben. En permanente make-up is daarnaast ook perfect om de lippen te corrigeren, voor mensen die bijvoorbeeld een hazenlip hebben gehad.

Resultaat en mogelijkheden
Permanente make-up voor de lippen worden gebruikt om de lippen groter en voller te laten lijken, of weer kleur te geven aan de lippen. De lippen zullen er altijd perfect uitzien, zonder dat je nog lippenstift of een lipliner nodig hebt. Let wel op: permanente make-up voor op de lippen is geen vervanging voor lipstick. De kleur van de permanente make-up is nooit zo intensief als die van een lippenstift. Wil jij permanente make-up voor de lippen, dan kun je kiezen voor drie behandelingen: lipliner, uitgeschaduwde lipliner en full lips.

Lipliner
Hierbij wordt een lijntje om de lippen gezet. Met de lipliner wordt er weer vorm in de lippen gebracht. Voor de lipliner wordt vaak een kleur gekozen die iets donkerder is dan de natuurlijke lipkleur.

Uitgeschaduwde lipliner
Bij een uitgeschaduwde lipliner wordt er allereerst een lipliner aangebracht. Vervolgens wordt er een schaduw aangebracht. Met deze techniek zullen de lippen voller lijken en is de overgang tussen de liplijn en de lippen minder opvallend.

Full lips
Bij deze behandeling worden de lippen helemaal ingekleurd. Lichtere lippen krijgen weer een natuurlijke kleur, de lippen zullen minder bleek lijken. Kies voor een lipliner donkerder dan de kleur van de lippen, om de lippen nog voller te laten lijken.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×