Beauty is… de kardashians

Ik kijk al jaren naar de reality-tv serie “Keeping Up With The Kardashians”. Ik vind het een fascinerende familie. Kim Kardishian is dagelijks in het nieuws. Iedere dag word er wel iets geschreven over haar haarkleur, kledingstijl of billen. De Kardashians bezitten inmiddels een heel imperium. Niet alleen verdient deze familie miljoenen aan de reality serie op de zender E, de zussen hebben ook sinds 2006 een hele succesvolle kledinglijn. Deze wordt verkocht onder de naam Dash. In Miami, New York, West Hollywood en de Hamptons zijn de winkels te vinden. Alle drie de zussen Kim, Kourtney en Khloe zijn enorm modebewust.


Make-up
Als socialites worden de meiden natuurlijk dagelijks opgemaakt. Dit moet ze vast op het idee gebracht hebben om naast de kledinglijn een prachtige make-up lijn op de markt te brengen onder de naam Kardashian Beauty. In het afgelopen seizoen van de reality show zagen we de twee jongere zussen genaamd Kendall en Kylie steeds meer in beeld. Ook zij hebben samen een kledingmerk opgericht genaamd Kendall&Kylie. Kendall is in 2014 echt doorgebroken als model met campagnes voor Calvin Klein en shows voor Chanel, Marc Jacobs, Dolce and Gabbana en Givenchy. De jongste telg van de familie is in de afgelopen maanden vooral in opspraak geweest door haar lippen. Kylie werd altijd gezien als de underdog. Wars van make-up en styling deed ze haar eigen ding. Tot Kylie vorig jaar opeens steeds meer in the picture kwam. Ze ging zich steeds meer met haar uiterlijk bezig houden en transformeerde van een onzeker punkmeisje in een mooie vrouw.

Wat wel direct enorm opviel was de verandering van haar lippen. Iedereen weet dat Kim K regelmatig haar lippen opvult met fillers. Kylie heeft altijd geroepen hier nooit aan te beginnen maar toen ze opeens prachtige en supervolle lippen had barstte de mediahype los. Opeens verschenen er op YouTube allerlei filmpjes waarin meiden en vrouwen trucjes lieten zien voor vollere lippen door middel van het vacuüm zuigen van de lippen. Iedereen wilde opeens net zulke volle lippen als Kylie Jenner. Helaas zijn er dan altijd mensen die te ver gaan met enorme ontstekingen en ontplofte lippen als resultaat. Kylie was zo ontzet over de rare mediahype dat ze uiteindelijk toch maar heeft toegegeven dat ze fillers heeft gebruikt om haar lippen voller te maken.
Mocht je nou zelf ook graag vollere lippen willen, maar houd je ze liever heel, dan kun je altijd de lip-plumpers proberen van het merk Kardashian Beauty. Deze lipgloss zorgt ervoor dat je lippen een vollere uitstraling krijgen. Mocht je op zoek zijn naar definitievere maatregelen voor kissable lippen, vraag dan eens na bij Mandy. Zij is een expert op het gebied van permanente make-up en zij kan je met behulp van het zetten van een prachtige, permanente lipliner een prachtige “Kardashian-mond” aanmeten! Het proberen waard!

Veel liefs, Sonja

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×