Beauty is… zomer

Beauty is… zomer

Het leek even alsof het er nooit van zou komen, maar het is toch echt zo ver! Zomer!! Wat ik altijd grappig vind is dat het hier in Nederland dan ook meteen weer heel extreem moet. Geen rustig oplopende temperaturen zoals in de rest van de wereld, maar de ene dag 14 graden en de dag daarna het begin van een hittegolf. Ik houd van de zomer en van de zon. Als ik heel eerlijk ben dan was ik vroeger niet zo heel erg zuinig op mijn huid. Ik heb van nature een kleurtje. Zodra ik in de zon zit wordt ik knetter bruin. Tijdens de reizen die ik maakte met het reisprogramma dat ik deed bezochten we natuurlijk de mooiste stranden. Ook als ik zelf op vakantie was maakte ik me geen zorgen om de beschermingsfactor. Ik gebruikte heerlijk ruikende olie zonder factor omdat ik toch niet zou verbranden… Dacht ik… totdat ik op een zeer bewolkte dag aan het zwembad lag te lezen, op een eiland in de Seychellen. Omdat het zo bewolkt was had ik me helemaal niet ingesmeerd. Wat heb ik daar een spijt van gehad! Het puntje van mijn neus was zo verbrand dat ik het constant moest koelen met een handdoekje gedrenkt in ijswater. Het grappige is ook dat we zo een vijftien jaar geleden vooral bezig waren met verbranden.

Tegenwoordig weten we wel beter. We smeren niet alleen om verbranding te voorkomen, maar nog veel belangrijker, huidaandoeningen. Van te veel onbeschermde zonnebaden kun je allerlei huidproblemen krijgen waaronder huidverouderingen rimpels. Om nog maar niet te spreken over huidkanker. Om dit te voorkomen smeer ik al jaren mijn gezicht vanaf ongeveer maart in met een gezichtscrème met factor 50. Ook als ik op vakantie ga smeer ik mijn hele lijf in met factor 50. En je word daar helemaal niet minder bruin van hoor! Er zijn zo veel producten te koop op het gebied van zonnebaden. Hoe weet je nu welke je moet kiezen? In principe kun je het zo zien: gemiddeld kun je 10 minuten in de zon liggen zonder te verbranden. Gebruik je een crème met factor 8? Dan kun je dus 8 x 10 = 80 minuten genieten van de zon.

Om op safe te spelen pak ik toch altijd gewoon factor 50, je kunt niet voorzichtig genoeg zijn toch? Om je huid echt helemaal klaar te maken voor de zomer begin ik ook in maart al met extra smeren van bodylotion. In de winter wordt je huid toch wat droger. Om dan vervolgens een maand voordat ik op vakantie ga te starten met scrubben. Dit zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen. Op deze manier kun je een hele mooie egale bruine laag opbouwen. Let wel op, scrub niet te hard! Hiermee maak je krassen in je huid en dat is niet de bedoeling. Er zijn verschillende soorten scrubs met een hele dikke tot en dunne korrel. Probeer uit welke dikte en geur je het lekkerst vind. Ook je gezicht kun je zo mooi laten stralen, maar scrub je gezicht niet meer dan 2x per maand. De huid op je gelaat is immers gevoeliger dan dat van de rest van je lichaam. Bezoek voor je op vakantie gaat eens een pedicure! Zij kan er voor zorgen dat je voeten er prachtig uit zien op het strand, zonder krokante hielen en rare teennagels. Heel belangrijk. Beauty is wat mij betreft het liefst natuurlijk maar als ik op vakantie ga dan kies ik ook voor makkelijk. Ik ben bijna dagelijks in de weer met het lakken van mijn nagels. Als ik op vakantie ga laat ik altijd een set prachtige acrylnagels zetten. Daar hoef ik dan de rest van de vakantie niet naar om te kijken. Op vakantie mag je er natuurlijk nog steeds glamourous uitzien, maar het is ook de bedoeling dat je uit rust!

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!!!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×