Sonja silva zomer blog

Sonja silva’s zomer blog

Toen ik bij TMF werkte heb ik ontzettend veel geleerd over beauty omdat ik iedere dag opgemaakt werd door professionele visagistes. Ik werd daar vaak als proefkonijn gebruikt voor de nieuwe make-up die ze in Amerika of bij de MAC store hadden gekocht. Geweldig vond ik dat! Ik kan me nog heel goed herinneren dat in die tijd voor het eerst de gekleurde oogschaduw terug kwam sinds de jaren ‘80 en ‘90.

Mijn visagiste had een nieuwe oogschaduw gekocht in turqoise blauw! Deze bracht ze aan om mijn hele oog heen. En dan een dikke laag mascara erbij. Het stond super gaaf. Ook fel groene oog make-up stond super mooi bij mijn huidskleur en ogen. Ik zou dat zelf nooit gekozen hebben maar mijn visagiste wist me te overtuigen. Geweldig stond het! Ik heb hierdoor echt geleerd om te experimenteren met make-up en te durven. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik blauwe mascara durf te dragen en je mij heel vaak met felgekleurde lippen rond zal zien lopen. Voor deze aankomende zomer mogen we deze felrode lippen blijven dragen. Van oranje-rood tot wijn-rood, het mag allemaal! Zorg dat je een mooie warme blusher draagt die past bij je lippenstift. Niet te fel, houd hem natuurlijk om mooi bij je lippen te passen. Ook in de oogschaduw en eyeliner mogen we kleurrijk zijn! Ben je inmiddels goed geworden in het gebruiken van een eyeliner? Probeer dan eens een andere kleur zoals blauw, groen of goud! Ook de smokey eyes blijven! En, het zal je niet verrassen, ook de smokey eye mag met kleur! Je moet echter wel kiezen! Of rode lippen, of opvallende ogen. Kies je voor een mooie smokey oogmake-up, houd je lippen dan rustig met een mooie gloss of nude lippenstift.

Ben je nou niet zo een ster in een strak eyeliner lijntje trekken, of heb je ’s ochtends geen zin om met make-up bezig te zijn, maar wil je toch een frisse oogopslag? Probeer dan eens de permanente eyeliner! Ik heb zelf jarenlang rond gelopen met halfbakken wenkbrauwen omdat ik permantente make-up eng vond. En dat terwijl ik helemaal onder de tattoo’s zit, haha! Nu weet ik beter. Het is totaal niet eng en je knapt er zo ongelofelijk van op. Het mooie is dat er tegenwoordig zulke mooie technieken zijn die ervoor zorgen dat de permantente make-up er heel natuurlijk uit ziet. Zo kun je bijvoorbeeld een wenkbrauw laten zetten, waarbij het er echt uitziet alsof er haartjes getekend zijn.

De lente komt er aan! Ik kan haast niet meer wachten! Ik vind dat iedereen er leuker uit ziet in de lente. De kleuren komen weer terug in de kleding, na de saaie winter. Mensen hebben weer een gezonde blos op de wangen. Voor mij word het een hele bijzondere lente en zomer dit jaar! Maar daar vertel ik de volgende keer meer over!

Veel liefs, Sonja

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×