Fabels en feiten permanente make-up

Fabels en feiten permanente make-up

Ken jij de problemen ook, dat je elke morgen weer urenlang voor de spiegel moet staan om je make-up te doen? En dan ook nog eens ’s avonds voor je gaat slapen, alles eraf halen?! En overweeg je ook al een tijdje om permanente make-up te laten zetten…, maar twijfel je toch een beetje? Misschien helpt deze blog dan met een beslissing maken! Je hebt vast al een aantal verhalen gehoord over permanente make-up, zowel goede als slechte, maar of alles waar is wat je hoort is nog maar de vraag! In deze nieuwe blog over permanente make-up zetten wij een aantal feiten en fabels over permanente make-up voor jou op een rij!

Permanente make-up is alleen voor vrouwen
Dit is zeker niet waar! Ook voor mannen is permanente make-up geschikt. Zo zijn er genoeg mannen die bijvoorbeeld hun wenkbrauwen laten reconstrueren of mannen die hun wenkbrauwen gewoon willen perfectioneren. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ben jij geïnteresseerd in permanente make-up voor mannen, kom dan bij ons langs voor meer informatie!

Na een behandeling van de ogen kan ik niet zelf naar huis rijden
Na het zetten van een eyeliner kunnen de ogen een beetje gaan opzwellen. Maar het is gewoon mogelijk om zelf naar huis te rijden. Het is ook geen probleem als je de volgende dag gewoon moet werken. De zwelling zal na een paar dagen verdwijnen.

Permanente make-up blijft voor altijd zitten
Permanente make-up wordt in tegenstelling tot een normale tatoeage in een andere huidlaag aangebracht. Het wordt namelijk aangebracht in de tweede huidlaag, bij een tatoeage gaat de naald veel dieper. Hierdoor wordt het langzaam lichter en komen veel klanten eens in de zoveel jaar terug om de permanente make-up bij te werken. Dus permanente make-up blijft niet voor altijd zitten.

Met gevoelige ogen kan je geen permanente make-up laten zetten
Fabel, permanente make-up is juist geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Mensen met gevoelige ogen, hebben vaak juist last van normale make-up die in de ogen kan komen. Bij permanente make-up wordt dit probleem verholpen!

Permanente make-up is heel erg pijnlijk
Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar de behandelingen zijn niet volledig gevoelloos. Maar wees niet bang! De meeste mensen geven aan dat het een klein prikkend gevoel geeft. Voor de behandeling krijg je een verdovende crème op gesmeerd waardoor je minder last zult hebben.

Permanente make-up is geschikt voor iedereen
Voordat de specialist overgaat tot behandeling zal zij eerst kijken of dit bij jou mogelijk is. Permanente make-up is geschikt voor veel mensen, maar er zijn een aantal uitzonderingen. Zo zetten we geen permanente make-up als je jonger bent dan 16 jaar, bij bepaalde oogaandoeningen, bij een zwangerschap, etc. Twijfel jij of permanente make-up geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op!
Heb je nog meer vragen dan kun je die gerust stellen bij ons beautycenter in Landsmeer. Bij Beausense heeft onze specialist al jarenlange ervaring met het zetten van permanente make-up. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake, of maak meteen een afspraak

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×