Masterclass in italy!

Alle experts op het gebied van permanente make-up verzameluuh! We gaan naar Italië! Omdat permanente make-up een vak is dat zich continu ontwikkelt en continu beter, maar ook ingewikkelder wordt, willen wij ons bij Beausense altijd blijven verbeteren. Daarom zijn wij (specialisten op het gebied van permanente make-up) nu met zijn allen naar Italië gegaan om daar gedachtes uit te wisselen, te oefenen en vooral te sparren met elkaar.

Waarom is een masterclass zo belangrijk?
Zoals ik hierboven al eerder aangaf is het zo onwijs belangrijk om te blijven verbeteren, omdat het vakgebied permanente make-up zich ieder moment ontwikkelt. We zijn daarom met vier specialistes, die inzien dat training het belangrijkste is dat er is, op pad gegaan naar de hoofdstad op het gebied van permanente make-up! We hebben allemaal onze salon dichtgegooid en zijn naar italië gevlogen.

Wat hebben we geoefend?
Wat bij mij het beste werkt is oefenen oefenen oefenen, dus dat is ook wat we hebben gedaan. Van elkaar kun je het meest leren. We hebben ons vooral gefocust op het oefenen van de wenkbrauwen en de eyeliner. Lippen hebben we voor deze training even achterwege gelaten. Het is ontzettend gaaf om te zien dat iedereen zijn eigen manier van werken heeft. Zo werkt de één op een bepaalde manier en de ander weer op een andere manier, er is hier geen goed of fout maar je kunt wel bepalen wat je zelf het prettigst vindt om mee te werken.

Waarom Italië?
Zoals je misschien wel weet is Italië het mode walhalla van de wereld. Denk maar eens aan Milaan, hier komen de grootste designers vandaan. Dit geldt ook voor permanente make-up. Grote namen op het gebied van permanente make-up komen uit Italië. Permanente make-up wordt in Italië (nu nog) meer geaccepteerd dan in Nederland. De grootste masterclasses worden gegeven in Italië dus vandaar dat het land gewoon net een stapje verder is op het gebied van permanente make-up.

Wat heb jij aan deze informatie?
Heel erg veel want dit bewijst dat wij bij Beausense ons continu blijven verbeteren en ontwikkelen. Het is belangrijk want niet alleen wij willen het beste resultaat voor jou, maar jij wilt natuurlijk ook het beste resultaat voor jezelf. Daarom is het zo belangrijk dat we blijven trainen, je bent namelijk nooit perfect, maar deze perfectie proberen wij wel te bereiken door elkaar te trainen en bezig te blijven op het gebied van permanente make-up!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×