Welke wenkbrauwen passen bij jouw gezichtsvorm?

We staan er misschien niet heel vaak bij stil, maar de wenkbrauwen hebben een belangrijke functie. De belangrijkste functie van de wenkbrauwen is misschien wel het beschermen van de ogen, van vuil, stof of zelfs zweet. De wenkbrauwen houden een deel tegen, waardoor de ogen niet gaan irriteren. En de wenkbrauwen zorgen ook voor een beetje schaduw voor de ogen. Maar daarnaast spelen de wenkbrauwen ook een belangrijke functie in de uitdrukking van het gezicht. Wenkbrauwen worden gebruikt in de communicatie met anderen, maar hebben ook invloed op de uitstraling van jouw gezicht. Verander de wenkbrauwvorm en je gezicht zal er anders uitzien! Kort gezegd: de wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in hoe ons gezicht eruit ziet.

Welke vorm wenkbrauwen passen bij jouw gezicht?
Ik ben dus op het internet op onderzoek gegaan, welke type wenkbrauwen het beste bij welke vorm gezicht past. Hieronder een aantal tips welke wenkbrauwen, bij welk type gezicht passen:
Diamant: heb jij een diamantvormig gezicht, dan kun je het beste kiezen voor wenkbrauwen met afgeronde en golvende hoeken. Dit zal het gezicht een wat zachtere uitstraling geven.
Hart kies bij een hartvormig gezicht voor wenkbrauwen die niet te breed zijn en kies voor een rond en gebogen vorm.
Vierkant: bij een vierkant of rechthoekig gezicht kan je het beste kiezen voor hoekige wenkbrauwen.
Lang: heb jij een lang gezicht? Kies dan voor rechte wenkbrauwen, hierdoor zal het gezicht minder lang lijken.
Rond: bij ronde wenkbrauwen, kun je het beste kiezen voor hoge en hoekige bogen, zodat het gezicht minder breed en kort zal lijken. Ga bij deze vorm niet voor een ronde vorm.
Ovaal: heb jij een ovaal gezicht, dan heb je geluk, dit wordt vaak als de meest ideale gezichtsvorm gezien. Kies hierbij voor licht gebogen wenkbrauwen.
Heb je nu jouw perfecte wenkbrauwen gevonden?

De oplossing voor de perfecte wenkbrauwen!
Maar niet iedereen is, jammer genoeg, gezegend met de perfecte wenkbrauwen. Sommige hebben hele dikke wenkbrauwen, andere weer hele dunne. De ene heeft hele lichte, de andere weer donkere… en ga zo maar door! Sommige mensen hebben wenkbrauwen die niet goed gevuld zijn of vinden de vorm van hun wenkbrauwen niet mooi. Wees niet getreurd, wij hebben dé oplossing om jou de perfecte wenkbrauwen te geven, namelijk; permanente make-up voor de wenkbrauwen. Hierbij worden de wenkbrauwen als het ware als een tatoeage gezet. Hierbij wordt een techniek gebruikt, waardoor het net lijkt of je echte haren hebt! En met permanente make-up heb je het voordeel dat je niet elke dag jouw wenkbrauwen moet bijwerken, maar dat je wenkbrauwen gewoon altijd goed zitten, ook als je net wakker wordt! Bij ons instituut in landsmeer (dichtbij amsterdam) zijn wij al jaren gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up van de wenkbrauwen.

Maak vrijblijvend een afspraak
Onze specialisten zullen je meer informatie geven over het zetten van permanente make-up, maar je kunt ook al veel informatie op onze website vinden. De specialist zal naar jouw wensen luisteren, zoals de vorm die jij wil, de kleur, etc. Maar de specialist zal jou ook helpen met het maken van de keuzes. Ze zal jou adviseren welke vorm wenkbrauwen en welke kleur het beste bij jouw gezicht passen. Maak vrijblijvend een afspraak om al je vragen te kunnen stellen!
Maar door deze blog ben jij er natuurlijk allang achter welke wenkbrauwen het beste bij de vorm van jouw gezicht horen!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×