Hoe belangrijk is make-up in jouw leven?

De laatste tijd ben ik erg veel bezig geweest met de permanente make-up wereld en ook de schoonheidswereld, ik zit hier nou eenmaal helemaal midden in. Stiekem begin ik het steeds leuker te vinden. Ik ben begonnen met huidverbetering en anti-aging, maar ben langzamerhand gaan inzien dat alleen huidverbetering niet meer genoeg is in de wereld van vandaag. Wat is dan wel belangrijk? Nou ik denk dat ik voor heel veel vrouwen kan spreken als ik zeg dat make-up heel erg belangrijk is. Misschien meer dan normaal. Dan praat ik nog niet eens zo zeer over permanente make-up (wat je overigens wel heel mooi kan laten zetten in onze salon in landsmeer). Dan heb ik het gewoon over normale make-up (om even te beginnen). 
Hoe belangrijk is make-up in jouw leven?

Ik en make-up
Toen ik ongeveer 16 jaar oud was ben ik denk ik een beetje begonnen met make-up. Mijn vriendinnen en ik droegen eigenlijk bijna geen make-up dus het was ook niet echt een must om dit eerder te doen. Het begon langzamerhand wel steeds belangrijker te worden. Een vriendin van mij begon met mascara om haar ogen toch iets beter te laten uitkomen. Daarna kwam de eyeliner, daarna de lippenstift en zo langzamerhand gingen we ook eens in de zoveel tijd foundation gebruiken en wanneer we naar een feestje gingen gooide we ons hele gezicht vol om er maar goed uit te zien.

Make-up werd steeds belangrijker
Wat ik eigenlijk een beetje duidelijk wil maken met bovenstaande tekst is dat make-up langzaam in mijn leven is gaan sluipen. Waarom eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk dat we er zo goed uitzien? Ik was laatst op een feestje en daar hing een beetje een hippie-achtige vibe en daar droeg echt oprecht niemand make-up. Ik vond dit zo indrukwekkend. Als ik namelijk zelf de titel van dit artikel moet beantwoorden met hoe belangrijk make-up is in mijn leven, dan zou ik zeggen erg belangrijk. Ik ga bijna nooit zonder make-up de deur uit. Al is het maar een mascara die ik even snel op mijn gezicht gooi het is toch altijd iets.

Raar toch?
Ik denk dat wanneer menig vrouw naar zichzelf kijkt zij hetzelfde heeft als ik; altijd moet er wel wat op je gezicht zitten. Vooral zodat je niet het idee hebt dat je met een blote-billen-gezicht rondloopt. Ik blijf het eigenlijk irritant vinden dat mannen wel gewoon zonder make-up de deur uit ‘mogen’. En op het moment dat wij het dan een keer doen krijg je vragen als: ‘ben je moe?’ ‘heb je wel goed geslapen vannacht?’ ‘gaat het wel goed met je?’! Hallo!? Ik wil ook een keer zonder make-up de deur uit.

Oplossing
Ja, make-up is erg belangrijk geworden in de wereld van vandaag. Als je alleen al de tv heel even aanzet zitten zelfs de mannen volle bak in de make-up. We komen er echt niet meer onderuit. Ik vind het persoonlijk ook mooier als een vrouw de deur uitgaat met mooie wenkbrauwen en volle lippen. Het is dan niet zo heel raar dat permanente make-up steeds populairder wordt. Bij onze salon in landsmeer kunnen we u informeren over alle voordelen (en nadelen) van permanente make-up. Het voordeel wat voor mij heel erg zwaar weegt is dat je gewoon ’s ochtends je make-up niet hoeft op te doen. Hoe geweldig zou dat zijn!?

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×