Make-up trends

We zijn al weer een aantal weken in het nieuwe jaar! En in 2018 staat een hoop op ons te wachten op het gebied van make-up. Lees hier alles over de make-up trends van 2018. Welke trend is jouw favoriet? We hopen dat je nog niet gek bent geworden van glitters, want in 2018 worden er veel glitters verwacht! Hierbij onze voorspellingen van de make-up trends, gebaseerd op modeshows en Instgram.

1. Back to black Zwarte eyeliner wordt erg belangrijk dit jaar. Een dikke eyeliner die zowel boven als onder het oog is aangebracht. En vergeet natuurlijk de wing niet voor een dramatische look! Een dun lijntje boven je wimpers is niet meer genoeg..

2. Traditionele lipstick is terug Na jaren van de dominantie van vloeibare lipstick, komt de traditionele lipstick weer in de spotlights! Een hydraterende formule is de trend van het moment.

3. Glitter, glitter en nog eens glitter In 2018 kun je glitter niet wegdenken wanneer je het hebt over make-up. En niet alleen kleine glitters, maar ook edelsteentjes en pailletten worden gebruikt om de look helemaal af te maken. De steentjes worden met wimperlijm op het ooglid of rondom de ogen vastgeplakt. Het kost een beetje tijd, maar met deze look kun je zeker een statement maken!

5. Goud Rihanna heeft gouden make-up niet uitgevonden, maar zij heeft wel de gouden highlighter uitgevonden die niet snel vergeten zal worden!

6. Ultra highlighted Voor degene die het nog niet glimmend genoeg vinden: ultra highlighted skin. Des te meer highlighter, des te stralender! Dus sla die highlighter snel in!

7. Ronde cat-eye De cat-eye krijgt in 2018 een metamorfose. In plaats van een een scherpe wing op het einde, is een rond uiteinde in de plaats gekomen.

8. Metallic Metallic make-up in alle kleuren en tinten zal een trend blijven in 2018. Ga voor een subtiele look, of kies toch voor een gewaagdere look door voor een glinsterende lipstick te gaan in een ongewone kleur!

9. Dikke wimpers Retro klonterige wimpers maken een comeback. Dus breng meerdere lagen mascara aan, en wees niet bang om de klontjes te laten zitten.
Beausense, permanente make-up

Welke trend zie jij het meeste zitten? Ben jij een make-up liefhebber en wil jij het liefst naar bed gaan met make-up op, of ben je juist erg slecht in make-up aanbrengen? Dan is permanente make-up dé oplossing. Met behulp van permanente make-up kun je een permanente eyeliner te laten zien, zodat jouw cat-eye altijd goed zit! Daarnaast kun je de lippen in laten kleuren of alleen voor een subtiel lijntje gaan. Nee, dit is nog niet alles. Daarnaast kun je ook de wenkbrauwen aanbrengen met permanente make-up! Voor de perfecte wenkies, het hele jaar door!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×