Wat kunnen de wenkbrauwvormen betekenen voor het gezicht?

Het vormen van de wenkbrauwen is een simpele manier om grote veranderingen aan te brengen in het algehele uiterlijk. De wenkbrauwen zijn erg bepalend in jouw expressie. Of je nu oud of jong bent, veel of weinig tijd aan je uiterlijk besteed, het is zeker de moeite waard om wat extra aandacht aan jouw wenkbrauwen te besteden. Lees hier wat wenkbrauwen in de juiste vorm voor jou kan betekenen:

1. Een meer jeugdige uitstraling Wenkbrauwen met een lichte boog zorgen ervoor dat het gebied rond de ogen vrijkomt en dat de ogen er gelift uitzien. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor oogschaduw en dat de uitstraling van het gezicht er jeugdiger uitziet.

2. Balanceert gelaatstrekken Wenkbrauwen die goed gevormd zijn kunnen het hele gezicht in balans en proportie brengen. Gelaatstrekken kunnen worden geaccentueerd of juist ‘zachter’ worden gemaakt.

3. Framed de ogen Er wordt gezegd dat de ogen de ramen voor de ziel zijn (‘the eyes are the window to the soul’). Zoiets belangrijks als de ogen verdienen het om geframed te worden. De ogen worden geframed en er wordt meer aandacht naar getrokken.

4. Een meer verfijnde uitstraling Een nette wenkbrauw kan iemand een gepolijste look of uitstraling geven. Vrouwen met mooi gevormde wenkbrauwen zien er vaak erg verzorgd uit, ook als ze geen make-up dragen.

5. Maakt een statement Wenkbrauwen kunnen worden gebruikt om een look te creëren of een statement te maken. Het veranderen van de vorm van de wenkbrauw kan de impressie die iemand geeft aan de buitenwereld veranderen.

6. Mannen Niet alleen vrouwen kunnen een voordeel behalen uit het perfectioneren van de wenkbrauwen. Een klein beetje aandacht besteden aan de wenkbrauwen kan het verschil al maken tussen een onverzorgde man en een goed verzorgde man. Het is wel belangrijk dat de wenkbrauwen van de man niet te veel worden gevormd.

7. Ga naar een specialist Wanneer je de wenkbrauwen wilt laten vormen door bijvoorbeeld epileren, kun je het beste naar een specialist gaan. Zij weet precies wat er goed bij jouw gezichtsvorm past en welke wenkbrauwvorm je beter niet kunt nemen. Wil jij altijd perfecte wenkbrauwen, dan is permanente make-up misschien wel wat voor jou! Lees meer over het laten zetten van permanente make-up voor de wenkbrauwen op onze website.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×