Nederlandse academy for permanente make-up

“the pursuit of knowledge is never- ending. The day you stop seeking knowledge is the day you stop growing.” permanente make-up blijft zich dagelijks ontwikkelen. Van nieuwe technieken tot verbeteringen van oude technieken. Bij beausense vinden we het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van permanente make-up. Hierdoor hopen wij dat wij het beste resultaat kunnen bieden aan onze klanten. Daarom heeft mandy begin afgelopen maand bij de nederlandse academy for permanente make-up een masterclass gevolgd.“zaterdag waren er 4 nederlandse guru’s van permanente make-up bij ons voor een masterclass poeder schaduw ombre techniek. Het was een super gezellige leerzame dag. Wij wensen iedereen veel succes met jullie werkzaamheden. Bedankt voor jullie komst en tot de volgende keer.”

Wat hebben wij geleerd?
Tijdens deze masterclass lag de focus op de poeder schaduw ombre techniek. Maar wat houdt deze techniek precies in? Bij de ombre techniek wordt er met verschillende tinten gespeeld, waardoor er een schaduw ontstaat. Deze techniek wordt gebruikt om een wat vollere wenkbrauw te creëren. Wanneer de fijne haartjes techniek gebruikt wordt met de schaduwtechniek, wordt er diepte in de wenkbrauw gecreëerd. De schaduwtechniek zal ervoor zorgen dat het lijkt dat de wenkbrauwen met een potlood zijn ingevuld. Deze techniek kan goed worden gecombineerd met de hairstroke techniek. Lees meer over de hairstroke techniek in onze vorige blog: wenkbrauwen met de hairstroke techniek!

Wat is de Nederlandse Academy voor Permanente Make-up?
De masterclass wordt gegeven door yevgenia aytas, de oprichter van de academy. Yevgenia heeft jarenlange ervaring en heeft talloze opleidingen en trainingen gevolgd. Zij vliegt de wereld rond om trainingen te geven aan specialisten. In rusland heeft zij al meerdere keren de eerste prijs in kampioenschappen permanente make-up gewonnen.

Maak een vrijblijvende afspraak!
Wil jij meer informatie over permanente make-up of wil je meteen een afspraak maken bij ons schoonheidsinstituut in landsmeer? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij beausense, of kijk op onze website voor meer informatie en de portfolio van beausense! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het zetten van permanente make-up en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken! De specialiste zal naar jouw wensen luisteren en advies geven over wat het beste bij jou past.

Werkwijze beausense landsmeer
Bij ons instituut in landsmeer werken wij voor de wenkbrauwen met de hairstroke techniek. Bij deze techniek worden de haartjes gepigmenteerd op de huid. De wenkbrauwen zullen er natuurlijk uitzien. Vooraf wordt besproken welke kleurpigmenten de klant het mooiste vindt. De apparatuur die gebruikt wordt is betrouwbaar, secuur en veilig. En daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan hygiëne!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×