Permanente make-up gone wrong

Permanente make-up gone wrong!

Het komt vaak genoeg voor dat iemand niet tevreden is met zijn of haar permanente make-up omdat het verkeerd is gezet. Zo kan de kleur anders zijn dan je graag had gewild of vind je de vorm niet mooi. Deze fouten worden vaak veroorzaakt doordat de specialist te weinig ervaring heeft op het gebied en omdat de klant zich te weinig heeft verdiept in de behandeling.Door het gebruik van verkeerde technieken, slechte apparatuur en de verkeerde kleurpigmenten kan permanente make-up verkeerd gezet worden. Dit komt vaak voor bij een onervaren permanente make-up specialist, die misschien zelfs zonder vergunning werkt. Omdat permanente make-up toch erg zichtbaar is in het gezicht, is het weg laseren van de make-up soms de enige oplossing. Verdiep je daarom goed in de behandeling en vraag naar het portfolio van de specialist!

Een permanente make-up specialist selecteren
We hebben kunnen lezen dat permanente make-up ook wel eens fout kan gaan. In de meeste gevallen komt dit door het gebrek aan ervaring van de specialist. Bij het kiezen van een permanente make-up specialist is het daarom belangrijk om op een aantal factoren letten. Het is handig dat je goed kijkt naar het portfolio van de permanente make-up specialist, kijk daarnaast ook naar de ervaring van de specialist. Hoe lang zet deze specialist al permanente make-up en volgt de specialist trainingen om haar kennis bij te houden? Een laatste maar één van de belangrijkste dingen waar je op moet letten is of de specialist wel een vergunning heeft. Het komt nog vaak voor dat er zonder vergunning wordt gewerkt in nederland. Dus informeer daar goed naar!

Correctie
Heb jij ergens anders permanente make-up laten zetten, maar ben je ontevreden over het resultaat? Maak dan een afspraak bij onze salon in Landsmeer. Bij een intakegesprek zal onze specialist kijken wat ze voor jou kan betekenen. Wat is er precies misgegaan en wat kan jij van onze specialist verwachten. Het corrigeren van permanente make-up is namelijk geen gemakkelijke taak. Het neemt vaak meer tijd in beslag en meerdere behandelingen zijn hierbij vaak noodzakelijk.

Conclusie
Het laten zetten van permanente make-up is een beslissing waar je goed over na moet denken. Wanneer je het hebt laten zetten, kan je het er niet zomaar meer vanaf halen. Zorg daarom dat je genoeg informatie inwint over zowel de behandeling als de specialist. Bij onze salon in beausense beschikken wij over alle vergunningen om permanente make-up te mogen zetten. Naast dat onze specialist al jarenlange ervaring heeft met het zetten van permanente make-up, volgt zij geregeld trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up. Wil jij meer informatie over de behandeling, kijk dan op onze website, of neem contact op met onze permanente make-up specialist.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×