Pigmenten en kleuren bij permanente make-up!

Sinds kort zijn wij overgestapt naar een nieuwe leverancier voor kleuren en pigmenten voor onze permanente make-up. Waarom is dit zo speciaal? Nou dat wil ik je graag duidelijk maken in mijn blog voor vandaag.

Wij halen onze kleuren en pigmenten voor de permanente make-up bij Cold Skin en Challenge in Colors. Cold Skin en Challenge in Colors zijn leveranciers voor pigmenten en kleuren voor onder andere tatoeages, piercings en dus ook permanente make-up!

Waarom we voor de Cold Skin en Challenge in Colors kleuren en pigmenten hebben gekozen is eigenlijk heel gemakkelijk uit te leggen. Deze pigmenten van deze leveranciers zijn ontzettend veilig. Wij doen er in Landsmeer alles aan om met de beste producten te werken met de beste kwaliteit. In de pigmenten en kleuren van Cold Skin zitten GEEN zware metalen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en die in sommige gevallen zelfs kankerverwekkend kunnen zijn. Vooral de aromatische kleurstoffen die de laatste jaren meer en meer toegepast worden, kunnen kankerverwekkende bestanddelen bevatten.

Maar niet bij ons! Cold Skin maakt gebruik van organische pigmenten. De organische pigmenten zijn erg kleurrijk en worden gemaakt van natuurlijke stoffen. Ook bevatten de producten van Cold Skin (zoals ik al eerder aangaf) geen zware metalen.

Heel leuk is dat je nu bij ons uit heel veel kleuren kunt kiezen! Voor de lippen, wenkbrauwen en ogen hebben wij alle kleuren voor jou op een rijtje gezet! Er zit vast wel een kleur bij die jij leuk vindt!

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

 • Mandy heeft een prachtige design eyeliner gezet bij mij. Ze is erg secuur en werkt snel, doet er alles aan om je zo comfortabel mogelijk te behandelen! De salon is stijlvol en hygiënisch. Ik kan zeggen; zoek niet verder en maak een afspraak!


  Laura Woltil

 • Vandaag samen met m’n zusje onze wenkbrauwen laten doen. ‘Mandy is een lieverd die weet wat ze doet. Dankjewel schat voor het mooie resultaat💗


  Rebecca Douwes

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×