Wenkbrauwen met de hairstroke techniek!

Niet iedereen weet wat de hairstroke techniek voor permanente wenkbrauwen inhoudt. Natuurlijk zijn wij de experts op dit gebied en willen we dit zo duidelijk mogelijk aan jou uitleggen! Want de hairstroke techniek is helemaal in! Heb jij al gekeken of het iets voor jou is?

Wat is de hairstroke techniek voor ‘permanente’ wenkbrauwen?
De hairstroke techniek is één van de nieuwste methodes om wenkbrauwen permanent te laten zetten. Hairstroke is een unieke methode waarbij ‘net echte haartjes’ worden gecreëerd.

Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?
De hairstroke techniek is geschikt voor de mensen die geen of bijna geen wenkbrauwen hebben. Ook kan het zijn voor mensen die graag vollere wenkbrauwen willen. De hairstrokes zijn geen vervanging van make-up, het doel van de hairstrokes is om de natuurlijke look van de wenkbrauwen te creëren.

Is hairstroke hetzelfde als tatoeëren?
Qua techniek lijkt het aanbrengen van hairstrokes op tatoeëren. Alleen is het verschil dat een tatoeage dieper in de huid wordt gezet. Bij permanente make-up (dus ook de hairstroke techniek) wordt de inkt in de bovenste laag van de lederhuid geplaatst.

Hoelang blijft de hairstroke techniek zitten?
De hairstroke techniek blijft gemiddeld een jaar mooi. Bij de een moet er na acht maanden een opfrisbeurt gebeuren, terwijl de ander na ander half jaar pas weer terug hoeft te komen.

Hoe werkt de hairstroke techniek?
Met een steriele naald wordt er inkt in de huid aangebracht. De specialist kijkt naar de vorm van je gezicht, je teint en natuurlijk wat je eigen wensen zijn voor je wenkbrauwen. Eerst zal de permanente make-up specialist de wenkbrauwen voortekenen, wanneer je tevreden bent begint het echte pigmenteren pas.

Is hairstrokes ook voor jouw geschikt?
Hairstrokes komen niet bij iedereen even goed tot hun recht. Het is belangrijk dat je dit met de specialist op het gebied van permanente make-up bespreekt!
Ben je al overtuigd? Of vind je het toch nog allemaal een beetje eng? Misschien is het handig om te weten hoe de behandeling er vanaf het begin tot eind uit ziet. Dan garanderen we dat je nergens meer bang voor hoeft te zijn!

De hairstroke behandeling:
De eerste behandeling duurt gemiddeld twee uur, de nabehandeling is iets sneller en duurt gemiddeld een uur;De huid wordt voor de behandeling verdoofd met een verdovende creme;48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen nemen zoals asprine, alcohol en drugs;De wenkbrauwen moeten na de behandeling een week lang droog blijven. Zorg ervoor dat je je haar voor de afspraak nog even gewassen hebt!Doe de behandeling niet voordat je op zomervakantie gaat, want de eerste week mag je met de wenkbrauwen niet in aanraking komen met zon, zee en chloorwater.

Wat natuurlijk iedereen wilt weten is doet de hairstroke techniek pijn? Natuurlijk heeft de één een hogere pijngrens dan de andere. Maar het zetten van permanente make-up wordt toch vervelender ervaren als epileren. Weet je van tevoren al dat je een lage pijngrens hebt dan kan je van tevoren een paracetamol nemen. Let op: neem in geen geval asprine, want dit werkt bloedverdunnend!
Wilt u graag een intakegesprek met de permanente make-up specialist? Dat kan! Maak een afspraak.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×