Sonja Silva over schoonheid

Schoonheid… Wat betekent het eigenlijk? Volgens encyclo.nl is de definitie:
de hoedanigheid prachtig en aantrekkelijk te zijn;iemand (gewoonlijk een vrouw) die schoonheid bezit.Voor mij persoonlijk is de betekenis van schoonheid in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Vroeger was het heel erg belangrijk dat ik lette op mijn schoonheid voor mijn werk. Alles draaide om het uiterlijk. Voordat ik mijn werk kon doen zat ik eerst ruim een uur bij make-up en haar. Daar werd ik volledig in de watten gelegd en mooi gemaakt. Doordat ik werkte als presentatrice en actrice was ik veel met mijn uiterlijk en dus ook met mijn schoonheid bezig. Ik vond dat niet altijd leuk, maar dat hoorde nu eenmaal bij mijn werk.

Ik weet nog heel goed dat ik vroeger op keek tegen schoonheden als Marilyn Monroe, Audrey Hepburn en bijvoorbeeld Monica Bellucci. Wat vond ik dat mooie vrouwen! Tegenwoordig ben ik op een hele andere manier met schoonheid bezig. Ik ben in mijn werk niet meer afhankelijk van hoe ik er uit zie en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Mijn lichaam heeft flink wat te verduren gehad in de afgelopen 10 jaar. Doordat ik erg heb geworsteld met mijn gezondheid kamp ik met veel overgewicht. Misschien kun je je wel voorstellen dat als schoonheid altijd erg belangrijk geweest is, het heel lastig is om de focus te leggen op de dingen die je mooi vind aan jezelf als je eigenlijk niet zo lekker in je vel zit. Ik voelde me dan ook af en toe helemaal niet aantrekkelijk meer. En als mijn man dan tegen me zei dat hij mij de allermooiste van de hele wereld vind, dan geloofde ik hem niet! Gelukkig zijn er tegenwoordig veel dingen die je als vrouw kunt doen om jezelf mooier te maken. Vroeger liet ik wel eens acryl kunstnagels zetten. Ik heb prachtige, snel groeiende nagels van mezelf, maar ik vond de French Manicure zo mooi.

Al een aantal jaren kom ik om de 8 weken bij Mandy om mijn wenkbrauwen te laten bijwerken. Permanente make-up kende ik eigenlijk niet voordat ik Mandy leerde kennen. Ik irriteerde me altijd heel erg aan mijn dunne wenkbrauwen zonder diepte. Toen ik voor het eerst mijn wenkbrauwen had laten zetten wist ik niet wat ik zag! Mijn volle wenkbrauwen geven mijn gezicht veel meer definitie! Ook vond ik het heel erg leuk om wimperextensions te laten zetten bij Mandy. Dag en nacht een sexy oog opslag. Ik voel me dan toch echt knapper, haha! Ik kan het iedereen aanraden! De komende tijd ga ik je via deze plek op de hoogte houden van de ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, de leukste trends op gebied van beauty. Mocht je zelf interessante dingen tegen komen, laat je het me dan weten? 

Veel liefs, Sonja

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×