Sonja Silva PMU Beausense

Sonja Silva

Ik wist heus wel dat wenkbrauwen een functie hebben. Het opvangen van vuil voor je ogen enzo. Maar even belangrijk zijn je wenkbrauwen voor de uitdrukking van je gezicht! Nu zie ik mijn eigen kop al zeker 10 jaar voorbij komen in de media. Honderden fotoshoots heb ik gedaan. Op de foto zagen mijn wenkers er altijd mooi vol en verzorgd uit… Uh huh, met potlood bijgewerkt dus… Ik heb jarenlang een wenkbrauwpotlood gebruikt om er nog iets van te maken. Mijn wenkbrauwen hebben een prima donkere kleur, maar mooi vol waren ze nooit!

Op een gegeven moment, jaren geleden was er opeens een nieuw product om je wenkbrauwen mooier te maken. Met poeder. Ik meteen het duurste doosje van Chanel gekocht met de bewuste poeder erin. Het resultaat was geweldig! Maar even in de regen lopen en je intense blik is verdwenen. Nu is het ook nog eens zo dat ik eigenlijk tot op de dag van vandaag geen idee heb hoe ik in de media wereld terecht gekomen ben. Ik ben namelijk zelf helemaal niet zo glamourous! Ging ik naar een premiere dan zat ik in de auto snel een make-upje aan te brengen en me in mijn gala jurk te wormen. Ik ben niet iemand die iedere ochtend heel lang voor de spiegel staat. Maar als je voor je werk dan dagelijks een beeldig paar wenkbrauwen krijgt aangemeten, ga je ze toch missen als je op je vrije dag in de spiegel kijkt.
Wat een uitdrukkingsloos hoofd heb ik dan!

Nu weet ik al heel lang dat er zoiets bestaat als permanente make-up. Maar dat leek me zo pijnlijk. Ik heb 7 tattoo’s waarvan 1 hele grote. Ik ben geen mietje met pijn, maar naalden in mijn lijf… voor mij hoeft het niet zo. Zeker niet in mijn gezicht. Toen ik een half jaar geleden bij Mandy was voor mijn gezichtsbehandeling, heb ik de stap genomen om het te proberen. Mandy is nu eenmaal een ster in het maken van mooie brauwen, dus ik was in goede handen. Klein beetje verdoven en inkleuren maar! Wow! Het resultaat is ongelofelijk! Met de technieken die Mandy gebruikt lijkt het echt net of er haartjes zitten! Zelfs als ik nu met mijn blotenbillenhoofd ’s ochtend vroeg op sta en in de spiegel kijk, kan ik heel goed aan mijn gezicht zien dat het nog veel te vroeg is, haha! Zelfs zonder make-up heb ik nog steeds uitdrukking in mijn gezicht.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Vorige week bij Mandy geweest voor mijn wenkbrauwen, het resultaat is prachtig en precies waar ik om heb gevraagd . Een echte vakvrouw die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.


  Esther M.

 • Mandy is gewoon de beste. Ze neemt de tijd en is een perfectionist qua werk en een ontzettende leuke vrouw. Voor mij de enige waar ik mijn wenkbrauwen,lippen en eye liner laat doen


  Selma

 • Ik wilde al heel lang mijn wenkbrauwen laten doen maar vond het ook best eng. Toen heb ik Mandy een tijdje " gevolgd" en de stap genomen en een afspraak gemaakt. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Mandy is behalve een hele lieve vrouw ontzettend kundig, echt een aanrader. Mandy nogmaals hartstikke bedankt!!!!!


  Denise Zijp

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×