Voor een pmu behandeling

Oké, je hebt besloten om permanente make-up te laten zetten, maar wat nu? Hoe bereid je jezelf voor op een permanente make-up behandeling? Weet jij al precies wat je wilt, welke kleur en welke vorm? En wat kun je doen om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat kan je het beste doen en wat kan je beter niet doen?Waarom permanente make-upPermanente make-up laten zetten is toch wel een belangrijke beslissing. Wanneer je pmu hebt laten zetten kun je er niet zomaar vanaf. Het zal dan wel door de jaren heen vervagen, maar het zal niet makkelijk zijn om er geheel vanaf te komen. Het is daarom belangrijk dat je zeker bent dat je permanente make-up wilt laten zetten. Pmu biedt vele voordelen, één daarvan is bijvoorbeeld dat je make-up altijd perfect zit. Wanneer je sport, wanneer je wakker wordt, gedurende de hele dag zitten je eyeliner, je wenkbrauwen en/of je lipliner perfect! Daarnaast is pmu ook perfect voor mensen die allergisch zijn voor normale make-up. Genoeg redenen om pmu te laten zetten dus!

Voorbereidingen voor de behandeling
Heb jij een afspraak voor een permanente make-up behandeling? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op de afspraak komt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcohol meer drinkt. Daarnaast wordt aangeraden om één uur voor de behandeling twee paracetamol te nemen.
Voor de specialist over zal gaan op behandelen zal ze met jou jouw wensen bespreken. Wil jij bijvoorbeeld een speciale eyeliner, dan kan je dit met de specialist overleggen. De specialist zal hierbij met jou overleggen wat het beste bij jouw gezichtvorm zal passen. Let hierbij wel op, dat je iets kiest waar je niet snel op uitgekeken bent. Daarnaast zal de specialist kijken welk kleurtype jij bent, welke huidskleur, haarkleur en welke kleur ogen jij hebt. Deze factoren spelen naast jouw persoonlijke wensen een belangrijke rol bij het kiezen van de kleur. Voor het kiezen van de kleur zal de specialiste genoeg tijd reserveren, omdat dit belangrijk is voor het resultaat.
Voordat de behandeling echt kan beginnen zal de specialist eerst een vragenformulier met jou doornemen over jouw gezondheid. Het is erg belangrijk dat je deze naar waarheid invult! Wanneer het formulier is getekend en jouw wensen duidelijk zijn kan de behandeling beginnen!

Permanente make-up bij beausense
Onze specialiste mandy jelsma, heeft jarenlange ervaring met het zetten van permanente make-up. Heb jij nog vragen over pmu, of wil jij meteen een afspraak maken, neem dan contact op met onze specialiste. Lees ook de blog over de nazorg van een pmu behandeling, met meer informatie over de genezing van het behandelde gebied.

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

 • Mandy heeft een prachtige design eyeliner gezet bij mij. Ze is erg secuur en werkt snel, doet er alles aan om je zo comfortabel mogelijk te behandelen! De salon is stijlvol en hygiënisch. Ik kan zeggen; zoek niet verder en maak een afspraak!


  Laura Woltil

 • Vandaag samen met m’n zusje onze wenkbrauwen laten doen. ‘Mandy is een lieverd die weet wat ze doet. Dankjewel schat voor het mooie resultaat💗


  Rebecca Douwes

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×