Welke eyeliner kies jij

Welke eyeliner kies jij?

Een eyeliner laat de ogen spreken. Maar ben jij ook helemaal klaar met de tijd die je elke morgen weer kwijt bent aan het zetten van de perfecte eyeliner? En heb jij er ook genoeg van dat je eyeliner uitloopt als het regent, of als je zweet? Dan is een permanente make-up eyeliner de perfecte oplossing. Wanneer ik zelf een eyeliner moet zetten gaat het eigenlijk altijd mis. Aan de ene kant heb ik vaak een dikker lijntje dan aan de andere kant, en als ik dat bij probeer te werken eindig ik vaak met twee hele dikke lijntjes! En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat ik altijd wel een keer uitschiet. Maar met een permanente make-up eyeliner heb je hier dus geen last meer van! Je gaat slapen met make-up op en wordt wakker met make-up. Dat is niet het enige voordeel van een pmu eyeliner. De eyeliner kan er daarnaast ook voor zorgen dat de ogen in de juiste verhouding worden gebracht met het gezicht en het zal de ogen meer laten spreken. Maar welke opties heb je als je een pmu eyeliner wilt? Ik zet alle mogelijkheden op een rijtje.

Basis eyeliner
Bij de basis eyeliner wordt er een lijntje tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Er wordt alleen pigment geplaatst op de wimperrand. Dit wordt gebruikt bij mensen die een natuurlijke look willen, waarbij je niet ziet dat je make-up op hebt (perfect voor mannen dus). Daarnaast wordt deze techniek gebruikt als basis voor alle eyeliner behandelingen. De basis eyeliner kan zowel boven als onder het oog worden aangebracht, in een kleur naar keuze.

Uitgeschaduwde eyeliner
Bij een uitgeschaduwde eyeliner wordt er een schaduw aangebracht aan de eyeliner, waardoor je een soort smokey eye creëert. Dit zorgt voor een erg mooie oogopslag. Denk wel goed na of je niet wordt uitgekeken op een smokey eye.

Full eyeliner
Bij de full eyeliner wordt er een lijntje boven (of onder) de wimperrand gepigmenteerd. Dit is vergelijkbaar met wat je thuis doet met een eyeliner. Deze techniek geeft de ogen een volle en natuurlijke oogopslag. Deze techniek wordt altijd gecombineerd de basis eyeliner. Over het algemeen wordt er een zwarte kleur gebruikt om dit lijntje te zetten, maar je hebt ook de keuze uit bijvoorbeeld blauw of grijs.

Twee kleuren
Naast bovengenoemde eyeliner kun je ook kiezen voor een eyeliner boven het oog die uit twee kleuren bestaat. Hierbij wordt eerst een lijntje gezet in de basiskleur, en daarna wordt de lijn dikker gemaakt met de tweede kleur. Dit contrast zorgt voor een hele mooie oogopslag, het lijkt net alsof jij je ogen altijd hebt opgemaakt. Het lijntje wordt bij deze techniek wel iets dikker dan een eyeliner in één kleur. Denk wel goed na over het kiezen van de kleuren, zodat je de kleur niet na een paar maanden zat bent.

Design eyeliner
De design eyeliner, oftewel de advanced liner, is eyeliner die dikker en voller wordt aangezet dan de gewone eyeliner. Denk bijvoorbeeld aan de eyeliner van brigitte bardot of marilyn monroe, die hun eyeliner ook altijd zo droegen. De liner komt in tegenstelling tot de gewone eyeliner ook tot iets buiten het oog.

Conclusie
Er is keuze genoeg dus. Het is ook erg gebruikelijk voor een man om een eyeliner te laten zetten. Maar ben jij nog aan het twijfelen, dan kan je ook altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende afspraak waar al jouw vragen beantwoord zullen worden. Met vragen kun je ook altijd bellen of een mailtje sturen! Kijk verder op onze website voor meer informatie over het zetten van permanente make-up. #wakeupwithmakeup

“Ik snap dat het spannend is. We gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm. “

Mandy Jelsma

Mandy Jelsma

Na een gedegen opleiding ging ik, Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volg ik de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken.

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet ik precies wat er wel of niet bij iemand past en zie ik vaak bij de deur al welke kleur het moet worden.

Ik neem alle tijd, omdat ik snap dat het spannend is en we gaan eerst samen net zo lang tekenen en kijken, tot we tevreden zijn over de vorm.

Ik werk GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

 • Was super gezellig en blij met mijn wenkbrauwen.. Thanks!


  Marianne Zwarts

 • Mandy is heel kundig en weet ontzettend veel!! Ze heeft mijn wenkbrauwen met Henna gezet. Een fantastisch alternatief voor permanente make-up.


  Yvette Schotsman

 • Training microblading gevolgd bij Mandy Jelsma. Top! Een vakvrouw. Kan niet wachten om te starten


  Petra Timmerman (Peet)

 • Tot nu toe de beste in permanente make-up. Niet goedkoop, maar een erg mooi resultaat. En Mandy is een heel fijn mens. Een aanrader dus!


  Thea Meijer

 • Wordt altijd heel fijn geholpen. Wat ik zelf hier erg fijn aan vind is dat er veel kennis in huis is. Je wordt goed geholpen met persoonlijk advies. Verkoopt daar niet om te verkopen maar om het welzijn van je huid en gezicht. Kwaliteit producten, echt top. Kom hier altijd weer terug. Aanrader!


  Samantha Rovers

 • Afgelopen vrijdag de nabehandeling van mijn wenkbrauwen gehad bij Mandy. Een echte vakvrouw die kwaliteit levert! Dank je wel voor het fantastische resultaat.


  K van der Wardt

 • Mandy is heel professioneel en hygiënisch. Haar kunde in het vak is niet te vergelijken. Ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Zeker een aanrader.


  Kim Moed

 • Mandy is zeer kundig en ervaren. Daarnaast is ze een mooi en warm mens.


  Sonja Donkersloot

 • Mandy heeft een prachtige design eyeliner gezet bij mij. Ze is erg secuur en werkt snel, doet er alles aan om je zo comfortabel mogelijk te behandelen! De salon is stijlvol en hygiënisch. Ik kan zeggen; zoek niet verder en maak een afspraak!


  Laura Woltil

 • Vandaag samen met m’n zusje onze wenkbrauwen laten doen. ‘Mandy is een lieverd die weet wat ze doet. Dankjewel schat voor het mooie resultaat💗


  Rebecca Douwes

Pin It on Pinterest

Share This
×

BEAUSENSE

×